Pravno obvestilo - Organizirano samostojno učenje

 

 
 
    Prijava za sodelavce Mreže SSU:
Up. ime: 
Geslo: 
 

Pravno obvestilo

Avtorske pravice
Vsebine, objavljene na spletnih straneh http://ssu.acs.si, so last Andragoškega centra Slovenije (v nadaljevanju ACS) in Mestne knjižnice Ljubljana (v nadaljevanju MKL). Uporabljajo se lahko le v nekomercialne namene, ob tem pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.
 
Pridržki
ACS in MKL bosta na svojih spletnih straneh zagotavljala točnost in sprotnost podatkov z vso skrbnostjo. Kljub temu pa za morebitno netočnost informacij in tudi za škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, ne prevzemata nikakršne odgovornosti. Tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

ACS in MKL tudi ne prevzemata nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s teh spletnih strani.

ACS in MKL nista odgovorna za občasno nedelovanje strani. Pridružujeta si pravico, da uporabnike napotita na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemata nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Varovanje zasebnosti
ACS in MKL spoštujeta vašo zasebnost in se zavezujeta, da bosta osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema, skrbno varovala in jih brez vaše privolitve ne bosta posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na zunanje spletne strani, ki niso vezane na ACS in  MKL, ne prevzemata nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:
Mestna knjižnica Ljubljana
Kersnikova 2, Ljubljana, Slovenija
tel: 01 600 13 39
faks: 01 600 13 32
e-naslov: ssu@lj.sik.si

 

 

Tema meseca

  


© 2008-2017 Andragoški center Slovenije in Mestna knjižnica Ljubljana, urednica: Erika Pečnik, tehnična izvedba: Franci Lajovic
Pravno obvestilo | Datum zadnje spremembe: 03. 09. 2009, 07:58, št. naloženih strani od 05. 11. 2008: 415468